Shfleto të gjithë pozicionet e praktikës

Përdor filtrat për të zgjedhur midis institucioneve qendrore, vendore apo shoqërive tregtare
Ministër i Shtetit për Standardet e Shërbimeve

Ministër i Shtetit për Standardet e Shërbimeve

Instituti i Studimeve te Krimeve dhe Pasojave te Komunizmit (ISKK)

Instituti i Studimeve te Krimeve dhe Pasojave te Komunizmit (ISKK)

BALKAN TRANS

BALKAN TRANS

Oval Studios

Oval Studios

Qendra CEDI (Qendra për Zhvillim dhe Integrim Europian)

Qendra CEDI (Qendra për Zhvillim dhe Integrim Europian)

“Be The Change”

“Be The Change”

Qendra Europiane/ European Centre

Qendra Europiane/ European Centre

Qendra ALTRI

Qendra ALTRI

United Nations Association Albania (UNAA)

United Nations Association Albania (UNAA)

CELIM Shqipëri

CELIM Shqipëri

Pertej Barrierave

Pertej Barrierave

Rrjeti Profesionistëve të Rinj (YPN)

Rrjeti Profesionistëve të Rinj (YPN)

IMLS

IMLS

KLIK EKSPO GROUP & TIRANA INTERNATIONAL FAIR

KLIK EKSPO GROUP & TIRANA INTERNATIONAL FAIR

Deloitte Albania

Deloitte Albania

ProCredit

ProCredit

Ernst&Young

Ernst&Young

Unitsystem

Unitsystem

Maccaferri

Maccaferri

Colacem

Colacem

Sabicom

Sabicom

Small Business Service

Small Business Service

SiMac

SiMac

Prodyn Albania

Prodyn Albania

Star Albania

Star Albania

FarmaWorld

FarmaWorld

Autoriteti Konkurrencës

Autoriteti Konkurrencës

Ithude

Ithude

Albanian Distribution & Development

Albanian Distribution & Development

Banka Amerikane e Investimeve (ABI)

Banka Amerikane e Investimeve (ABI)

Austrian Institute of Excellence sh.p.k

Austrian Institute of Excellence sh.p.k

“Studio : “AVE Consulting”

“Studio : “AVE Consulting”

NELT sh.p.k.

NELT sh.p.k.

Smartwork

Smartwork

DOKO shpk

DOKO shpk

Ministri i Shtetit për Rininë dhe Fëmijët

Ministri i Shtetit për Rininë dhe Fëmijët

Shoqata Gjermane e Industrisë dhe Tregtisë në Shqipëri, Diha

Shoqata Gjermane e Industrisë dhe Tregtisë në Shqipëri, Diha

Eurolab Internacional Grup

Eurolab Internacional Grup

Confindustria Albania

Confindustria Albania

Efa Solution Shpk

Efa Solution Shpk

Kosmonte Foods Tirana

Kosmonte Foods Tirana

Giobert Albania

Giobert Albania

Dhoma Amerikane e Tregtisë

Dhoma Amerikane e Tregtisë

AIBA

AIBA

Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare

Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare

Kontrolli i Lartë i Shtetit

Kontrolli i Lartë i Shtetit

Kryeministria

Kryeministria

Ministria Arsimit dhe Sportit

Ministria Arsimit dhe Sportit

Ministria e Mbrojtjes

Ministria e Mbrojtjes

Ministria e Brendshme

Ministria e Brendshme

Ministria e Financave dhe Ekonomisë

Ministria e Financave dhe Ekonomisë

Ministria së Infrastrukturës dhe Energjisë

Ministria së Infrastrukturës dhe Energjisë

Ministria e Drejtësisë

Ministria e Drejtësisë

Ministria e Kulturës

Ministria e Kulturës

Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural

Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit

Ministri i Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes

Ministri i Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes

Ministri i Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin

Ministri i Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin

Bashkia Tiranë

Bashkia Tiranë

Bashkia Durrës

Bashkia Durrës

Bashkia Vlorë

Bashkia Vlorë

Bashkia Elbasan

Bashkia Elbasan

Bashkia Shkodër

Bashkia Shkodër

Bashkia Fier

Bashkia Fier

Bashkia Vau i Dejës

Bashkia Vau i Dejës

Bashkia Roskovec

Bashkia Roskovec

Bashkia Kavajë

Bashkia Kavajë

Bashkia Delvinë

Bashkia Delvinë

Bashkia Gramsh

Bashkia Gramsh

Bashkia Belsh

Bashkia Belsh

Bashkia Mallakastër

Bashkia Mallakastër

Bashkia Kuçovë

Bashkia Kuçovë

Bashkia Libohovë

Bashkia Libohovë

Bashkia Kamëz

Bashkia Kamëz

Bashkia Kukës

Bashkia Kukës

Bashkia Skrapar

Bashkia Skrapar

Bashkia Librazhd

Bashkia Librazhd

Bashkia Pogradec

Bashkia Pogradec

Bashkia Klos

Bashkia Klos

Bashkia Gjirokastër

Bashkia Gjirokastër

Bashkia Berat

Bashkia Berat

Bashkia Vorë

Bashkia Vorë

Bashkia Shijak

Bashkia Shijak

Bashkia Himarë

Bashkia Himarë

Bashkia Konispol

Bashkia Konispol

Bashkia Lezhë

Bashkia Lezhë

Bashkia Poliçan

Bashkia Poliçan

Bashkia Patos

Bashkia Patos

Bashkia Cërrik

Bashkia Cërrik

Bashkia Kurbin

Bashkia Kurbin

Bashkia Sarandë

Bashkia Sarandë

Bashkia Tepelenë

Bashkia Tepelenë

Bashkia Kolonjë

Bashkia Kolonjë

Bashkia Lushnje

Bashkia Lushnje

Bashkia Përmet

Bashkia Përmet

Bashkia Devoll

Bashkia Devoll

Ministria për Europën dhe Punët e Jashtme

Ministria për Europën dhe Punët e Jashtme

Bashkia Maliq

Bashkia Maliq

Bashkia Mat

Bashkia Mat

Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare

Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare

Autoriteti i Mediave Audiovizive

Autoriteti i Mediave Audiovizive

Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi

Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi

Komisioneri për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale

Komisioneri për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale

Autoriteti për Informim mbi Dokumentet e ish-Sigurimit të Shtetit (AIDSSH)

Autoriteti për Informim mbi Dokumentet e ish-Sigurimit të Shtetit (AIDSSH)

Credins Bank

Credins Bank

BANKA KOMBËTARE TREGTARE

BANKA KOMBËTARE TREGTARE

INTESA SAN PAOLO BANK

INTESA SAN PAOLO BANK