Programi Kombëtar i Praktikave të Punës

Thirrja e nëntë e Programit është një mundësi për të gjithë të rinjtë nga 21 deri në 26 vjeç, të cilët kanë përfunduar minimalisht ciklin e parë të studimeve “Bachelor”.

Qëllimi i vërtetë është përvoja e punës

Zhvillimi i praktikës së punës është pa pagesë dhe qëllimi mbetet përfitimi i një përvoje kualifikuese për zhvillimin e mëtejshëm të aftësive profesionale, akademike dhe personale.

Çfarë nevojitet për aplikimin tuaj?

Pasi të informoheni gjerësisht rreth programit dhe pas konsultimit të profileve të kërkuara, mund të vijoni me plotësimin e formularit të aplikimit.

 

PROGRAMI NË SHIFRA

Mbi 1200 vende praktike

Institucione të Administratës Shtetërore

Institucione Varësie

Institucione Publike të Pavarura

Njësi të Vetëqeverisjes Vendore

ZBULO TË GJITHË POZICIONET E PRAKTIKËS

 

Radio Televizioni Shqiptar

Radio Televizioni Shqiptar

Ministri i Shtetit për Administratën Publike dhe Antikorrupsionin

Ministri i Shtetit për Administratën Publike dhe Antikorrupsionin

Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Ministër Shteti për Pushtetin Vendor

Ministër Shteti për Pushtetin Vendor

Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Ministër Shteti dhe Kryenegociator

Ministër Shteti dhe Kryenegociator

Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive dhe Konfliktit të Interesave

Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive dhe Konfliktit të Interesave

Komisioni i Prokurimit Publik

Komisioni i Prokurimit Publik

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve

Instituti i Studimeve te Krimeve dhe Pasojave te Komunizmit (ISKK)

Instituti i Studimeve te Krimeve dhe Pasojave te Komunizmit (ISKK)

Autoriteti Konkurrencës

Autoriteti Konkurrencës

Ministri i Shtetit për Rininë dhe Fëmijët

Ministri i Shtetit për Rininë dhe Fëmijët

Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare

Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare

Kryeministria

Kryeministria

Ministria Arsimit dhe Sportit

Ministria Arsimit dhe Sportit

Ministria e Mbrojtjes

Ministria e Mbrojtjes

Ministria e Brendshme

Ministria e Brendshme

Ministria e Financave

Ministria e Financave

Ministria së Infrastrukturës dhe Energjisë

Ministria së Infrastrukturës dhe Energjisë

Ministria e Drejtësisë

Ministria e Drejtësisë

Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural

Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit

Ministri i Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin

Ministri i Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin

Bashkia Tiranë

Bashkia Tiranë

Bashkia Durrës

Bashkia Durrës

Bashkia Vlorë

Bashkia Vlorë

Bashkia Elbasan

Bashkia Elbasan

Bashkia Shkodër

Bashkia Shkodër

Bashkia Fier

Bashkia Fier

Bashkia Vau i Dejës

Bashkia Vau i Dejës

Bashkia Roskovec

Bashkia Roskovec

Bashkia Mirditë

Bashkia Mirditë

Bashkia Delvinë

Bashkia Delvinë

Bashkia Divjakë

Bashkia Divjakë

Bashkia Gramsh

Bashkia Gramsh

Bashkia Dibër

Bashkia Dibër

Bashkia Malësi e Madhe

Bashkia Malësi e Madhe

Bashkia Belsh

Bashkia Belsh

Bashkia Mallakastër

Bashkia Mallakastër

Bashkia Dropull

Bashkia Dropull

Bashkia Peqin

Bashkia Peqin

Bashkia Selenicë

Bashkia Selenicë

Bashkia Tropojë

Bashkia Tropojë

Bashkia Kuçovë

Bashkia Kuçovë

Bashkia Libohovë

Bashkia Libohovë

Bashkia Kamëz

Bashkia Kamëz

Bashkia Kukës

Bashkia Kukës

Bashkia Skrapar

Bashkia Skrapar

Bashkia Librazhd

Bashkia Librazhd

Bashkia Pogradec

Bashkia Pogradec

Bashkia Klos

Bashkia Klos

Bashkia Gjirokastër

Bashkia Gjirokastër

Bashkia Berat

Bashkia Berat

Bashkia Vorë

Bashkia Vorë

Bashkia Lezhë

Bashkia Lezhë

Bashkia Poliçan

Bashkia Poliçan

Bashkia Memaliaj

Bashkia Memaliaj

Bashkia Pukë

Bashkia Pukë

Bashkia Patos

Bashkia Patos

Bashkia Cërrik

Bashkia Cërrik

Bashkia Kurbin

Bashkia Kurbin

Bashkia Sarandë

Bashkia Sarandë

Bashkia Korçë

Bashkia Korçë

Bashkia Tepelenë

Bashkia Tepelenë

Bashkia Kolonjë

Bashkia Kolonjë

Bashkia Lushnje

Bashkia Lushnje

Bashkia Përmet

Bashkia Përmet

Bashkia Devoll

Bashkia Devoll

Bashkia Finiq

Bashkia Finiq

Ministria për Europën dhe Punët e Jashtme

Ministria për Europën dhe Punët e Jashtme

Bashkia Maliq

Bashkia Maliq

Bashkia Mat

Bashkia Mat

Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare

Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare

Autoriteti i Mediave Audiovizive

Autoriteti i Mediave Audiovizive

Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi

Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi

Enti Rregullator të Energjisë

Enti Rregullator të Energjisë

Avokati i Popullit

Avokati i Popullit

Komisioneri për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale

Komisioneri për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale

Enti Rregullator i Ujit

Enti Rregullator i Ujit

Autoriteti për Informim mbi Dokumentet e ish-Sigurimit të Shtetit (AIDSSH)

Autoriteti për Informim mbi Dokumentet e ish-Sigurimit të Shtetit (AIDSSH)